GM Selection

"Always Service with a Smile"

BEVESTIGINGSINSTRUCTIES TRANSPARANTE MONDKAPJES

Haal het mondkapje uit de verpakking en:

  • Verwijder het plastic beschermlaagje van het schermpje.
  • Schuif het ringetje om elk elastiek op de gewenste lengte.
  • Doe elk elastiek door het oog aan elke hoek van de witte rand op het mondkapje. 
  • Leg een knopje in de 2 losse uiteinden van het elastiek en bevestig de elastieken elk achter een oor.
  • Het mondkapje is nu gereed om te dragen.
  • Draag het mondkapje met de witte houder op de kin gepositioneerd, voor de mond en de tegen de punt van uw neus.
  • Reinig na de eerste keer dragen het mondkapje voor elke volgende draagbeurt met warm water en zeep. 


BESTELLEN, VERZENDEN EN RETOURNEREN

Bestellen

Bestellen kunt u eenvoudig en snel via onze online shop. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u uw winkelmandje afrekenen. Als u een kortingscoupon heeft ontvangen kunt u de code op de coupon bij het afrekenen invullen en ontvangt u de overeenkomstige korting zodra u afrekent. Zodra u betaald heeft ontvangt u van ons per email een factuur als betaalbewijs met een ordernummer. Hierna zullen wij uw bestelling verwerken voorbereiden voor verzending.

Korting coupons

Als u een kortingscoupon heeft met een code, dan kunt u die gebruiken om een korting te ontvangen bij het afrekenen in onze online shop. U vult de code in voordat u afrekent, bij de button "cadeau coupon". De korting wordt vervolgens automatisch van het totaalbedrag afgehaald wat u dient te betalen. Een kortingscoupon kan alleen bij een aankoop in onze online shop worden gebruikt en kan niet na de aankoop worden verzilverd of alsnog worden verrekend dan wel gecrediteerd. 

Verzenden

Bestellingen die op werkdagen vóór 16.30 uur bij ons binnenkomen worden dezelfde dag nog verstuurd. De verwachte levertijd binnen Nederland is 1 werkdag. Zodra wij de bestelling verstuurd hebben, ontvangt u van DPD koeriers een bevestiging per mail met een track-and-trace nummer.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw artikel en wilt u uw geld terug? Dit is geen probleem en dat is uw recht, onder bepaalde voorwaarden. U kunt alleen ongeopende producten binnen 14 dagen na de aanschafdatum aan ons retourneren (let op: dit geldt alleen voor particulieren, bedrijven kunnen geen gebruik maken van dit recht). Geopende doosjes (zegel verbroken) en/of mondkapjes in geopende folies worden niet door ons gecrediteerd. 

Voor het retourneren van producten dient u ten alle tijden ons RETOUR FORMULIER te gebruiken (klikken, downloaden en uitprinten). Dit retour formulier dient u mee te sturen voor een correcte afhandeling. Retourneren van artikelen is altijd voor eigen rekening. Retourneren moet naar het adres vermeld op het retour formulier.

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij de kosten van de ontvangen mondkapjes binnen 10 dagen op uw rekening terugstorten. Wanneer u de gehele bestelling retourneert, worden de in rekening gebrachte verzendkosten eveneens aan u vergoed.
E-mailen